Mihai Stoica: "Cred că Oli va pleca! Vom alege dintr-o listă de cinci nume!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu crede că Olăroiu va continua şi din sezonul viitor în Ghencea, însă spune că e pregătit cu variante de înlocuire pentru actualul tehnician stelist.

"Steaua trebuie să bată la CFR şi nu este uşor, dar nici Gaz Metan nu a câştigat deja meciul de la Craiova. Probleme sunt, avem atâţia jucători importanţi care sunt accidentaţi. Dacă CFR-ul câştiga la Mediaş, termina pe locul şapte, care, în anumite condiţii, putea să ducă în Liga Europa.

O cupă europeană e foarte puţin pentru noi, dar după acest sezon dezastruos e bine şi doar atât. E foarte important meciul cu Dinamo. Dacă vom câştiga, vom intra direct în play-off-ul Ligii Europa, din postura de cap de serie, şi avem şanse reale de a participa în grupele EL.

Eu n-am vorbit cu Gigi de aceşti jucători (Dănănae şi Prepeliţă - n.r.). Dănănae e un jucător de valoare, dar care joacă pe o poziţie care o avem acoperită. De Prepeliţă nu a fost vorba, dar cred că şi poziţia lui va fi acoperită curând.

Avem mai multe variante pentru postul de antrenor. Aşteptăm răspunsul lui Oli, dar cred că va pleca. Vom avea de ales dintr-o listă de cinci nume. Sunt antrenori pe care i-am evaluat şi pentru fiecare am argumente pro şi contra. Depinde ce va alege patronul. Hagi ar fi un nume greu pe listă. Nu e vorba de Hagi, el e angajat în alte proiecte", a declarat Mihai Stoica la "Fanatik Show".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite