Mihai Stoica: "Bourceanu a avut personalitate în dialogul cu patronul. Merită să fie căpitan!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit ce s-a discutat la şedinţa organizată de patronul clubului, Gigi Becali, cu jucătorii săi.

"Tătăruşanu oricum nu joacă. Tănase a fost căpitan de conjunctură, cineva trebuia să preia banderola de la Tătăruşanu. Să sperăm că e alegerea potrivită. La cum l-am văzut pe Alex de când a venit, întruneşte calităţile pentru a deveni liderul echipei şi va purta banderola.

A avut personalitate în dialogul cu patronul. I-a spus că nu e normal să preia el banderola, când echipa îl are ca şi căpitan pe Tătăruşanu. E genul de jucător responsabil şi sunt puţini jucători în România care au un discurs atât de logic şi frazele bine construite.

E o idee bună. Nu e o schimbare de conjunctură, de acum căpitan va fi Bourceanu. Şedinţa a fost provocată de patron. A venit şi a cerut o şedinţă ad-hoc cu jucătorii. A avut un discurs mobilizator, poate vă surprinde, dar nu a aruncat reproşuri.

A întărit încă o dată poziţia lui Roni Levi. A avut ideea de a-i oferi banderola lui Alex şi au mai fost câteva discuţii, dar nu le spun, că nu sunt genul care să dea din casă aşa uşor.

Chiar dacă poate voi stârni nedumerire, cred că un rezultat de egalitate în Europa League poate fi considerat pozitiv, dar meciul cu Oţelul e cu adevărat important. Jucăm împotriva campioanei şi dacă nu câştigăm, deşi e prematur, poate fi un sezon compromis.", a declarat MM Stoica la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite