Mihai Stoica: "Arbitrul Kovacs a minţit în raport! Gardoş nu a avut intenţie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, l-a atacat pe centralul partidei Steaua -Pandurii (1-2, Istvan Kovacs, pentru ce a scris în raportul de arbitraj referitor la intervenţia lui Gardoş asupra lui Băcilă.

"Pandurii au câştigat, e un ghinion extraordinar ce s-a întâmplat cu Băcilă şi nu ştiu de ce culpabilizează Steaua în acest hal. Am văzut o declaraţie a lui Condescu conform căreia noi am fi fost dispuşi să plătim operaţia lui Băcilă, pe care ar fi făcut-o doctorul Ionuţ Codorean, doar ca să scădem suspendarea lui Gardoş. Nu înţeleg de unde atâta ostilitate din partea dânsului.

Grigoraş a avut o poziţie normală, Cosmin Băcilă la fel, dar domnul Condescu este foarte supărat, nu avem ce face. Pentru mine, suspendarea lui Gardoş este exagerată şi nu are nici un suport. Dacă ar fi existat intenţie, am fi fost primii care ar fi solicitat măsuri drastice. Este un accident nefericit, nu ştiu ce sens are să sufere şi altă persoană. Am văzut ce a scris Kovacs în raport şi am avut un schimb de replici cu el. În primă fază, nu a avut nici o intenţie de a-i acorda cartonaş roşu, nu trebuia să mintă în raport şi să spună că a fost un atac din săritură. A fost primul fault făcut de Gardoş în acea partidă. Nu se va lua nici o măsură împotriva lui, nu putem.

Domnul Avram a spus că au fost doar trei meciuri cu probleme de arbitraj în acest sezon. Nu a contat că un trofeu a fost luat aşa cum a fost. Am avut penalty la 0-0 în Supercupă. Mesajul este clar! Eu sper să se recurgă cât mai repede la aducerea abitrilor străini. După regulament, doar Comisia Centrală a Arbitrilor poate decide acest lucru când este necesar. Eu cred că se impune acest lucru", a spus Mihai Stoica la "Contraatac", la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite