„Mi-e frică să mă întorc la Vaslui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul hondurian Carlo Costly l-a desfiinţat pe Adrian Porumboiu. Carlo Costly şi-a luat vacanţă prelungită. Nu mai vrea să vină la FC Vaslui, iar în presa din Honduras îl face praf pe patronul Adrian Porumboiu.

Declaraţiile lui Costly, plătit cu 250.000 de euro pe sezon de FC Vaslui, sunt de-a dreptul şocante. Acesta spune că îi este frică să mai revină în România şi vrea să-şi rezilieze contractul cu moldovenii telefonic!.

„Nu vreau să mă mai întorc deoarece este foarte periculos, nu e un mediu deloc plăcut pentru un jucător de fotbal. Nu îmi place deloc tratamentul de care au parte jucătorii la Vaslui. Mai bine să discutăm prin telefon, iar dacă nu  rezolvă nimic, mergem la FIFA. Mi-a fost şi îmi este teamă de România", spune jucătorul.

Costly îl pune la zid pe Porumboiu, despre care spune că îi datorează bani:

„După fiecare meci, Porumboiu iese în faţă şi vorbeste mizerii despre jucători, vrea să fie protagonistul meciului! M-am accidentat la Vaslui, şi am ratat Mondialul din cauza asta dar cel care a plătit recuperarea am fost eu. Personal am plătit 5.000 de euro pentru a face recuperarea, iar doctorul care m-a operat încă nu a fost plătit. De asemenea, şi impresarului meu îi datorează 35.000 de euro. Clubul îmi datorează bani din luna  aprilie, iar eu nu lucrez pe gratis".

Adrian Porumboiu a reacţionat imediat pe site-ul clubului. Acesta spune că jucătorul este plătit la zi de FC Vaslui. „Sunt declaratii mincinoase ale fotbalistului hondurian. Faptul că este plătit se poate demonstra foarte uşor prin ordinele de plată. Aşa-zisa teamă de a veni în România nu există de vreme ce ne-am purtat cu fotbalistul cât se poate de elegant", spune omul de afaceri.

Nici Kuciak nu e mulţumit

De asemenea, vasluienii au o problemă cu portarul Duşan Kuciak. Acesta se antrenează cu echipa a doua şi e decis să nu mai joace pentru echipa moldoveană.

„Vreau să plec de la Vaslui. Dorinţa mea a crescut de câteva sute de ori faţă de ultima dată când am fost în România", a spus acesta. „Să aducă două milioane de euro şi dorinţa i se va îndeplini", a replicat Porumboiu.

"Costly are nişte impresari fomişti care-l manevrează. M-a sunat cineva să-l lăsăm la Rapid, dar Copos nu mi-a confirmat interesul. Cine îl vrea să dea 1,8 milioane de euro."
Adrian Porumboiu
patron FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite