Mesaj pentru Şumudică: „Ai două echipe!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos pune o presiune puternică pe conducerea clubului şi pe jucători. Dacă în vară Dinu Gheorghe şi Şumudică au fost anunţaţi că obiectivul echipei este Liga Europa, patronul s-a sucit peste iarnă.

Copos le-a transmis clar că, în acest an, giuleştenii sunt obligaţi să câştige campionatul, altfel îi dă afară pe toţi fotbaliştii cu contracte mari. În schimb, patronul le-a mai făcut fotbaliştilor o promisiune: dacă vor obţine campionatul, vor primi o primă de 100.000 de euro de jucător!

Se contrazic în privinţa obiectivului

Dinu Gheorghe şi Şumudică au rămas surprinşi de reacţia lui George Copos. Dacă Şumi evită să discute de titlu, preşedintele giuleştenilor susţine că locurile doi-trei sunt de atins. „Şumudică nu vorbeşte de titlu pentru că nu vrea presiune pe jucători. Obiectivul lui era Liga Europa şi al jucătorilor, la fel. George Copos schimbă din mers obiectivele. Eu zic că, dacă terminăm pe doi sau trei, o să fie bine".

George Copos vrea neapărat performanţă şi din perspectiva banilor investiţi. De la începutul sezonului, omul de afaceri a cheltuit aproape 7 milioane de euro în echipă şi i-a asigurat lui Marius Şumudică un lot complet:

„Avem două echipe în momentul de faţă!". Cu excepţia postului de fundaş dreapta, unde Rui Duarte încă nu a venit, antrenorul Rapidului are la dispoziţie dubluri de acelaşi nivel pe fiecare poziţie. „Avem un lot valoros. De multe ori nu pot să dorm liniştit, pentru că nu ştiu pe cine să bag", a recunoscut şi Şumudică. 

Achiziţiile, sub lupă

Olberdam - a făcut un meci bun cu Unirea Urziceni. Nu le-a dat „emoţii" colegilor şi a fost sigur în pase. Cu Lazăr suspendat, Olberdam a arătat că oricând îi poate lua românului locul în teren.

Daniel Pancu - a fost introdus pe final de meci, dar a adus un plus în atac, cu două pase excelente pentru Cesinha şi Sburlea. A arătat dăruire cu Unirea şi a făcut risipă de efort.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite