Ciobotariu: "Mereu am pornit cu handicap"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat că formaţia sa a plecat în toate meciurile cu handicap, primind mereu gol în primele zece minute ale partidei.

"Din păcate, nu reuşim să ne concentrăm foarte bine pe începutul de joc, pe faza de atac şi aici mă refer la toată echipa. Dacă suntem puţin mai atenţi şi reuşeam să înscriem poate altfel era situaţia. De când am venit la Pandurii, aproape la fiecare meci am plecat de la 0-1. Am pornit tot timpul cu handicapul de 0-1 şi ne-am trezit târziu cum a fost la meciurile cu Bistriţa, Rapid şi chiar şi la Timişoara", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul gorjenilor apreciază faptul că au fost şi unele momente bune de joc, mai ales în partea a doua a meciurilor când Pandurii au dominat unele jocuri şi au reuşit egalarea: "Au fost şi jocuri bune care îmi dau speranţe pentru viitor, pentru că în a doua parte a meciului de la Timişoara am văzut o echipă curajoasă care ştie să paseze şi să joace fotbal, o echipă agresivă. Însă ne lipseşte concentrarea mai ales în primele minute de joc în care primim gol foarte uşor".

Ciobotariu nu crede că e vorba de o problemă psihologică pentru jucătorii săi, dar consideră că aceştia greşesc din prea multă dorinţă de victorie: "Nu cred că e o problemă psihologică începutul meciului pentru jucători, dar nu arată la fel jocul în prima parte. Fiecare meci are povestea lui şi probabil că din prea multă dorinţă de a face foarte multe, unele lucruri nu ies cum trebuie. Poate că unii dintre jucători au teama aceea de a începe jocul şi se tem să nu primească gol, sunt multe aspecte pe care eu le discut cu ei după meci".

Tehnicianul apreciază că Pandurii are jucători buni, cu multă experienţă, şi nu îşi explică de ce aceştia nu au mai câştigat niciun meci de zece etape: "Avem jucători cu experienţă şi cu ani buni de Liga I în spate şi nu ar trebui să aibă astfel de probleme indiferent de adversar. Dar n-au mai câştigat de zece etape. În ultimele două meciuri am şi întâlnit două formaţii foarte tari ale campionatului. Şi Rapid şi Timişoara sunt pe primele locuri în clasament şi sunt două echipe foarte bune ale momentului. Şi dacă stăm puţin să analizăm jocul nostru cu ei, eu zic că a doua repriză cu Rapid am dominat clar după părerea mea şi la fel şi în cea de-a doua repriză cu Timişoara când am echilibrat puţin balanţa. Asta înseamnă că am ieşit la joc şi chiar am pus probleme de câteva ori".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite