Meniu de „campioni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavlovici şi Glauber mănâncă hamburgeri, cartofi prăjiţi şi beau Coca-Cola, la ora două dimineaţa, în cantonamentul din Scoţia.

Ioan Ovidiu Sabău a dus Rapidul în al doilea cantonament al verii tocmai în Scoţia, departe de  ochii presei, şi toată lumea s-a mirat. De ce atât de departe şi de ce tocmai acolo, unde nu sunt variante de amicale puternice, aşa cum toată lumea caută. Giuleştenii au jucat împotriva unor echipe scoţiene de ligi inferioare cu nume greu de pronunţat, dar un motiv al alegerii a venit ieri: să poată face ce vor ei, fără să rişte să fie surprinşi de cineva.

Această strategie a mers până când din interiorul echipei a fost divulgat un episod care nu face cinste unor fotbalişti profesionişti, şi nici celor responsabili cu disciplina la echipă. Mai exact, Glauber Berti, fundaşul brazilian care va fii probabil un stâlp al apărării Rapidului în noul campionat, a postat pe pagina personală de Facebook, cu ajutorul smarphone-ului, o fotografie incredibilă. Glauber apare alături de sârbul Milos Pavlovici, în camera lor de la Hotelul Old Course, la o masă, mâncând hamburgeri, cartofi prăjiţi şi bând Coca-Cola.

În fotografie se observă patru astfel de meniuri, semn că la masă se mai aflau alţi doi colegi, dar aceştia n-au fost surprinşi de camera foto. Mai grav este faptul că, postând fotografia în timp real, direct de pe telefonul mobil, se poate constata cu exactitate data şi ora la care se lua copioasa masă, adică sâmbătă spre duminică, la două dimineaţa, când toată lumea trebuia să doarmă de mult după o zi de antrenamente.

S-au uitat la box

Pavlovici, Glauber şi ceilalţi doi somnambuli au considerat însă că, scăpând din cauza ploii de amicalul cu Livingston, care a fost anulat, merită o mică evadare din cotidian. Cei patru s-au hotărât astfel să urmărească pe laptop gala de box în care ucraineanul Vladimir Klitschko şi-a apărat centura mondială în faţa americanului Tony Thompson şi, bineînţeles, n-o puteau face pe burta goală. Nu mai scriem nimic despre obiectul dreptunghiular dintre hamburger, sticla de cola şi bolul de cartofi prăjiţi şi care seamănă izbitor cu un pachet de ţigări.

Sabrin Sburlea, cedat la Vaslui

Rapidiştii au decis să-l cedeze la FC Vaslui pe atacantul de 23 de ani Sabrin Sburlea. „Este cel mai bun atacant pe care îl are Rapid acum, dar Porumboiu îmi este prieten, ţin foarte mult la el şi vreau să-l ajut", a spus George Copos. În locul său a fost adus brazilianul Stefan Figueiredo. Acesta a fost iniţial în probe, dar i-a impresionat pe rapidişti şi va rămâne. Portarul Dani Coman este în negocieri cu Anorthosis Famagusta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite