Meme nu mai e pe placul lui Gigi. Vezi cine este noul consilier al lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Vineri se plimbau amândoi cu maşina şi făceau glume pe seama plecării lui Meme de la Steaua. Becali era în direct, prin telefon, la GSP TV, în timp ce Stoica se hlizea la glumele făcute de latifundiar.

Stoica a refuzat să iasă public şi să explice de ce a plecat de la Steaua, chiar dacă motivul este unul cunoscut, aşa că Gigi a continuat să ofere informaţii către mass-media despre viitorul lui MM.
Fostului manager general din Ghencea i-a dispărut însă azi cheful de glumă şi i-a transmis lui Gigi să nu mai vorbească despre el. „MM s-a supărat, gata, nu mă mai sfătuiesc cu el de acum încolo. Nu-i mai zic nimic nici lui, nu mai zic nimic nici despre el! Nu vreau să se mai supere pe mine, îmi văd de treaba mea", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.
Apoi, în stilu-i caracteristic, Gigi a continuat: „Ştiu că am zis că Meme va rămâne un consilier al meu, dar nu mai e. Îl iau pe Mircea Rădulescu pentru că e de cinci ori cât Meme, ştie de cinci ori mai mult!", a spus Becali la GSP TV, în timp ce fostul şeful al antrenorilor din România era în emisiune.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite