Meme îi incită pe fanii Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul general al roş-albaştrilor i-a ironizat din nou pe suporterii giuleşteni, spunând că aceştia sunt analfabeţi şi că au făcut orele de limba română cu „profesorul de traforaj“.

Mihai Stoica consideră că derby-ul Rapid - Steaua este un meci decisiv pentru ambele echipe, în lupta pentru titlu. „Nu avem voie să ne gândim decât la trei puncte în Giuleşti, chiar dacă ştim că e dificil. Dar nu cred că e mai dificil ca la Galaţi. Sper şi cred că vom avea şanse la titlu până în ultima etapă. Iar dacă vom juca la Cluj cu titlul pe masă sunt convins că medaliile vor ajunge la noi", a spus Stoica.

Oficialul Stelei nu s-a arătat deranjat de zvonurile potrivit cărora clubul Rapid a decis ca două camere de luat vederi să îl urmărească încontinuu cât timp se află la stadionul din Grant. „Sunt cam puţine două camere, eu la emisiunile TV am patru camere. Dacă doresc cei de acolo, pot să port şi lavalieră, nu e nicio problemă. Costel Zotta mi-a spus că n-a declarat aşa ceva. A zis doar că e normal ca eu să instig (n.r. - suporterii rapidişti). Poate vrea şi el să se împrietenească puţin cu ultraşii giuleşteni. Se ştie că nu e o relaţie extraordinară între ultraşii giuleşteni şi mine şi nici n-o să fie vreodată", a menţionat Meme.

„Înjurăturile le iau ca pe un gest admirativ"

El n-a pierdut ocazia de a-i ironiza pe ultraşii alb-vişiniilor. „Nu eu am scris bannerul cu «Diavoli vişini» şi nici pe cel cu «Fi tare, te înjurăm în continuare». Eu când discut despre un diametru scriu «fi», dar ăla e un cerc tăiat. Eu am făcut şcoala la zi şi am avut performanţe şcolare mari. Dacă ei sunt câteva sute, fac un brainstorming şi scriu «Diavoli vişini», nu cred că e vina mea, nu cred că provoc eu. Ştiu că limba română e primejdioasă, dar nu e vina mea, nu provoc eu. Cu cine or fi făcut limba română, dacă or fi trecut pe la şcoală, poate cu profesorul de traforaj, cine ştie? Mie îmi e înjurată familia la fiecare meci care îl dispută Rapid în Giuleşti. Până la urmă o iau ca pe un gest admirativ", a conchis Stoica.

"Cu scuipatul nu e nicio problemă, voi purta ceva impermeabil şi chiar ceva ignifug.''
Mihai Stoica manager general Steaua

"Nu cred că Stoica poate să umilească galeria Rapidului. Aici e o galerie care a luptat contra dictaturii comuniste!''
Constantin Zotta preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite