Meme îi dă peste mâini lui Lăcătuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme Stoica a început să-l tragă de mânecă pe Lăcătuş
Meme Stoica a început să-l tragă de mânecă pe Lăcătuş

Managerul Stelei i-a luat din responsabilităţi tehnicianului echipei şi a început să ia hotărâri în multe probleme care, de obicei, ţin doar de antrenor. Dacă la suprafaţă steliştii încearcă să păstreze aparenţele, în realitate, relaţia dintre Lăcătuş şi Meme Stoica scârţâie destul de serios.

Ultimele trei meciuri din acest an, cu „U" Cluj şi Craiova în campionat şi Napoli în Liga Europei, sunt decisive în privinţa viitorului tehnicianului de 46 de ani în Ghencea. În aceste condiţii, strategia pentru următoarea perioadă la Steaua a stabilit-o managerul Mihai Stoica. Practic, Meme a început să ia decizii peste capul antrenorului.

Prima hotărâre luată de oficialul roş-albaştrilor a fost stabilirea locaţiei pentru stagiile de pregătire din această iarnă, roş-albaştrii urmând să meargă de două ori în Antalya până la reluarea campionatului. Mai mult de atât, Stoica a decis să aplice modelul de la Urziceni în Ghencea, renunţând la ideea lui Lăcătuş, de a intra cu două zile înainte de meci în cantonament.

Acum, steliştii petrec doar noaptea de dinaintea partidei departe de familii, însă rămân şi după încheierea ei la hotelul Parliament, acolo unde sunt sub supraveghere, pentru a nu fi tentaţi de escapadele nocturne. În plus, nici pe bancă antrenorul din Ghencea nu mai are autoritate.

Meme se agită cel puţin la fel de mult ca „Fiara" în timpul meciurilor, ultimul exemplu fiind chiar la duelul cu Liverpool, când conducătorul roş-albaştrilor a ţipat pe toată durata întâlnirii, ajungând chiar să le dea indicaţii jucătorilor care urmau să intre pe teren.

Stoica propune transferurile

Faptul că Marius Lăcătuş nu mai are aceeaşi autoritate în Ghencea a fost confirmat şi de Gigi Becali, care, după ce l-a ameninţat cu demiterea pe tehnician, a recunoscut că nu se va consulta cu el în privinţa transferurilor. „Dacă nu vom mai avea şanse la titlu, Lăcătuş poate pleca la finalul acestor meciuri. În privinţa transferurilor, mă voi consulta cu Meme Stoica, dar eu voi avea ultimul cuvânt", a punctat patronul roş-albaştrilor. 

"Daca terminăm turul sub Dinamo, Rapid, CFR şi Craiova, nu mai sunt şanse la titlu şi ne vom despărţi. Mă consult cu Meme şi luăm un alt antrenor."

Gigi Becali
patron Steaua

S-au certat şi în 2005

Mihai Stoica şi Marius Lăcătuş au mai avut probleme şi în trecut, pe vremea când „Fiara" ocupa postul de preşedinte, iar Meme fusese adus ca manager în Ghencea. „Am avut nişte disensiuni în trecut cu Marius. Chiar am ajuns să nu ne vorbim o perioadă, dar le-am rezolvat între timp", a recunoscut, ulterior, managerul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite