Meme Stoica ameninţă din nou cu retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Unirii Urziceni a criticat în termeni duri maniera de arbitraj a centralului Avram de la Supercupă şi a spus că nu se mai regăseşte în acest fotbal. Mihai Stoica a insinuat că CFR a fost ajutată să câştige titlul din acest an, la fel cum s-a întâmplat şi cu cele două Supercupe.

Finala Supercupei, CFR Cluj - Unirea Urziceni, 4-2 după loviturile de departajare, a fost urmată de un superscandal iscat de Mihai Stoica, managerul general al ialomiţenilor. În opinia oficialului, formaţia antrenată de Ronny Levy a pierdut trofeul din cauza manierei de arbitraj a lui Marius Avram.

„Nu este nicio întâmplare. Anul trecut, CFR a câştigat Supercupa total nemeritat, după un arbitraj odios al lui Georgian Ionescu. Cât despre Avram, nu m-am îndoit de corectitudinea lui până acum. Culio şi Mureşan trebuiau eliminaţi. A văzut toată lumea, nu putem accepta aşa ceva. Din cauza arbitrilor fotbalul nostru o va lua pe o pantă descendentă", a completat, iritat, Meme.

„CFR nu va face opt puncte în Ligă"

Mai mult, Stoica a insinuat că CFR nu a câştigat corect titlul în Liga I: „Noi am câştigat titlul pe merit anul trecut. CFR l-a câştigat acum cum l-a câştigat... Pot demonstra cu faze. Să explice acel jucător bulgar de la Craiova (n.r. - Iliev) ce a făcut în meciul cu CFR, la acel 2-3 de pomină. La fel, jucătorii de la Alba Iulia să ne spună ce a fost acolo. Să vorbească jucătorii împrumutaţi de CFR la Internaţional Curtea de Argeş despre ce s-a întâmplat în meciul dintre cele două echipe". Managerul ialomiţenilor a continuat:

 „Clujenii vor plăti în Liga Campionilor. Acolo se va vedea valoarea lor. Sunt curios dacă o să facă opt puncte ca noi".

Oficialul Unirii se gândeşte să iasă din fotbal: „Îmi ajunge. E foarte posibil să părăsesc acest fenomen. Nu mă mai regăsesc aici. Eu vreau fotbal, nu să fiu păcălit de arbitru".

"Arbitrajul a fost bun spre foarte bun. Mihai Stoica a rămas ancorat în trecut. Nu înţeleg atitudinea lui."

Vasile Avram
preşedinte CCA

"Urlăm degeaba. Nu ştiu de ce Mihai Stoica a mai jucat această Supercupă, accesibilă doar celor care au cifrul pentru a o câştiga."
Marian Iancu
Patron FC Timişoara

Nuno Claro, portarul salvator

Portughezul din poarta CFR-ului, Nuno Claro (foto), calcă pe zi ce trece pe urmele lui Duckadam. Nu este o întâmplare că el a parat trei lovituri de departajare în Supercupa cu Urziceni. Nuno Claro a contribuit decisiv pentru echipa sa şi la finala Cupei României, atunci când i-a apărat un penalty lui Milisavlevici (FC Vaslui) şi echipa din Gruia şi-a adjudecat trofeul.

Jucătorul, care mai are contract cu echipa campioană până în vara anului viitor, este un fotbalist atipic. Portughezului nu-i place să iasă în faţă, este extrem de retras, iar viaţa sa particulară o ţine pe cât posibil departe de ochii curioşilor.

Fotbalistul crede cu tărie în Dumnezeu şi spune că în tot ceea ce face se ghidează după Cel de Sus. Faptul că este retras o dovedeşte şi modul în care s-a bucurat după victoria de duminică seară. "Nu e genul lui să chefuiască, să piardă ore prin baruri şi cluburi, are alte priorităţi în viaţă", a povestit un apropiat al goalkeeperului portughez.

În vârstă de 33 ani, lusitanul este un tip extrem de religios. Se roagă în fiecare zi şi înaintea tuturor meciurilor. Pentru a simţi că are ajutorul Divinităţii şi că este mereu protejat, Nuno Claro şi-a făcut două tatuaje mari pe braţe, cu semne religioase. Pe mâna stângă, portughezul are imprimat chipul lui Iisus Hristos, iar pe braţul drept are un desen cu un lanţ şi o cruce imensă.

Şapte trofee câştigate de CFR în trei ani

Liga I: două titluri (2007-2008, 2009-2010)

Cupa României:
    trei trofee  (2007-2008, 2008-2009, 2009-2010)

Supercupa României: două trofee (2009, 2010)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite