Meme Stoica, noul preşedinte de la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, ultima dată manager general la Unirea Urziceni, a fost numit preşedinte la clubul finanţat de Adrian Porumboiu.

Dorit de mai mult timp în această funcţie de finanţatorul moldovean, Meme s-a deplasat ieri cu maşina personală la sediul societăţii Comcereal Vaslui, aparţinând grupului de firme condus de Adrian Porumboiu, unde a tratat cu omul de afaceri.

Fostul arbitru a apreciat întotdeauna calităţile de manager ale lui Stoica şi doreşte ca acesta să fie o voce sonoră în relaţiile cu celelalte cluburi şi cu mass-media.

Adrian Porumboiu a confirmat mutarea. "Încă nu a semnat contractul, dar vom rezolva şi asta în două-trei zile. Va fi preşedintele clubului pe o perioadă de doi ani şi jumătate", a spus fostul arbitru.

Meme Stoica a adăugat: "Chiar dacă nu am semnat nimic, este adevărat. Voi fi preşedinte executiv. O ofertă venită de la Adrian Porumboiu nu se putea refuza. La Vaslui se poate face performanţă şi putem realiza visul lui Porumboiu - titlul de campioană, chiar dacă nu anul acesta, la anul sigur vom avea şanse foarte mari". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite