Meme, demisie după patru zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica a rămas şocat de atmosfera de la Vaslui
Stoica a rămas şocat de atmosfera de la Vaslui

FC Vaslui a rămas fără preşedinte, după ce Mihai Stoica a decis să plece la doar câteva zile de când a fost instalat. Patronul Porumboiu spune că acesta a demisionat din cauza antrenorului Lopez Caro.

Mihai Stoica a reuşit cea mai rapidă plecare din Liga I, asta după ce în urmă cu câteva luni îşi semna demisia şi de la Unirea Urziceni. Porumboiu spune că fostul conducător din Ghencea a luat această hotărâre deoarece nu crede că echipa se poate bate la titlu în acest sezon: „Lopez Caro nu are nimic sfânt în el. Meme a plecat din cauza lui. Continua dacă vedea puţină înţelegere din partea antrenorului". 

Omul de afaceri spune că MM Stoica era deranjat şi de antrenamentele conduse de Caro, dar şi de transferurile făcute de acesta.

„Caro tot dă libere jucătorilor, iar toate echipele din prima ligă se pregătesc. La cum se prezintă echipa acum, e foarte greu să recuperăm diferenţa din clasament. Meme şi-a pus mâinile în cap când a văzut antrenamentele. Echipa este făcută varză. Jucătorii nu pot să alerge, iar Meme nu crede că echipa se poate bate la modul cum arată la titlu", a mai spus Porumboiu.

"Am nimerit într-unrăzboi care nu era al meu. Mi-am călcat pe principiu, am luat o echipă în plin campionat, dar nu puteam accepta metodele lui Caro."
Mihai Stoica
fost manager FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite