Meme: „Tănase, schimbă-ţi anturajul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a discutat mult în ultima vreme cu purtătorul banderolei, pe care l-a sfătuit să evite de acum încolo derapajele extrasportive, dacă vrea să progreseze. „Tănase are toate calităţile pentru a face pasul la o echipă mare. El trebuie să aibă însă grijă de viaţa personală“, a fost şi mesajul lui Bogdan Stancu pentru „Dodel“.

Căpitanul Cristi Tănase este următorul fotbalist pe care Steaua speră să-l vândă pe câteva milioane bune de euro. În speranţa că va „exploda" în acest retur, conducătorii roş-albaştrilor i-au iertat piteşteanului toate ieşirile în decor de până acum, inclusiv scandalul de la Olteniţa din urmă cu câteva săptămâni, când fotbalistul a fost la un pas să fie linşat de către o gaşcă de ţigani.

„E inteligent, dar n-are personalitate"

Mai mult, managerul Mihai Stoica a discutat de mai multe ori cu internaţionalul de 24 de ani în timpul stagiilor de pregătire din Turcia, în speranţa că va reuşi să-l determine să se gândească mai mult la fotbal în viitor. „Ar fi bine dacă ţi-ai schimba anturajul, pentru că prea ai fost implicat în scandaluri de când joci în Ghencea. Gândeşte-te, e în interesul tău să ajungi în atenţia marilor cluburi din Europa", a fost mesajul pe care i l-a transmis Meme lui „Dodel".

Şi patronul Stelei, Gigi Becali, consideră că Tănase înţelege greşit noţiunea de prietenie în multe rânduri. „Tănase a avut trei, patru ieşiri în decor, dar nu din vina lui. El este foarte prietenos, nu-i poate refuza pe amicii lui, chiar dacă apoi îşi dă seama că a greşit. Nu cred în teoria că el n-ar fi inteligent. Eu cred că acea mişcare pe care o are Tănase în teren, nu o poţi face dacă nu ai şi un gram de inteligenţă. Tănase nu are personalitate, asta am observat eu din discuţiile pe care le-am avut", a declarat latifundiarul din Pipera.

"Stancu a zis că Tănase trebuie să se liniştească? Are dreptate! E altceva când o atenţionare vine din partea unui coleg."
Gigi Becali  patron Steaua

Scandalurile lui „Dodel"

- A ţinut primele pagini ale ziarelor cu relaţiile pe care le-a avut cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie, alături de care cutreiera cluburile de noapte.
- După eşecul cu Macedonia din vara anului trecut, Tănase a fost surprins în timp ce încerca să agaţe o blondă pe internet, chiar în cantonamentul echipei naţionale.
- S-a ales cu dosar penal, pentru că avea la volan o alcoolemie de 0,20. Mai mult, fotbalistul se urcase la volan, deşi avea permisul suspendat!
- A fost acuzat că ar fi venit mahmur la unele antrenamente ale Stelei.
- A fost prins în cazinouri, împreună cu Bogdan Stancu şi Cosmin Matei.

Gigi Becali nu-l vrea nici pe Ghionea înapoi

După ce a fost ferm împotriva revenirii lui Vali Badea la Steaua, chiar şi în condiţiile în care atacantul e liber de contract, Gigi Becali nu vrea să ia în calcul nici posibilitatea de a-l repatria pe fostul căpitan, Sorin Ghionea. Fundaşul de 32 de ani se află într-o situaţie ingrată la FC Rostov, cei de acolo considerându-l a fi prea bătrân pentru a mai face faţă rigorilor din prima ligă rusă. Dinamoviştii şi-au manifestat interesul pentru a-l transfera pe veteran, mai ales în condiţiile în care va deveni liber de contract. „Deocamdată nu m-a căutat nimeni. Nu exclud o revenire în Liga I, dar voi analiza atent toate ofertele. Dacă aş juca la Dinamo? Niciodată să nu spui niciodată", a declarat Ghionea.

Meme voia să-l readucă

Fotbalistul ar prefera mai degrabă să revină în Ghencea, având în vedere şi relaţia deosebită pe care o are cu Mihai Stoica, care este totodată şi naşul său. Managerul i-a transmis că va încerca să-l readucă la Steaua, dacă-i va rezilia contractul lui Geraldo Alves, fotbalist aflat pe „lista neagră" din cauza salariului său anual de 300.000 de euro. Totuşi, patronul Stelei nici nu vrea să audă de o reîntoarcere a lui Ghionea, ba chiar ar vrea ca fundaşul să îmbrace tricoul rivalei de moarte! „Eu nu cred în acest transfer, dar m-aş bucura ca Ghionea să joace la Dinamo. Vă daţi seama că am avea numai de câştigat fiindcă el i-ar destabiliza total pe cei de acolo. Fanii l-ar înjura, iar când ar veni pe Ghencea, i s-ar înmuia picioarele. Aşa a fost şi în cazul Boştină. Eu spuneam că îl dau oriunde pe 100.000 de euro, dar lui Borcea i l-am dat pe 90.000. Tot eu l-am trimis şi pe Opriţa la Dinamo", a spus Becali.

130 de meciuri a jucat Ghionea în Ghencea, în perioadele 2002-2003 şi 2004-2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite