Meme: „Mi-e jenă să vorbesc acum de titlu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica şi antrenorul Marius Lăcătuş
Mihai Stoica şi antrenorul Marius Lăcătuş

În ciuda victoriei categorice obţinute de roş-albaştri în partida cu “U” Cluj, scor 3-0, divergenţele dintre managerul general Mihai Stoica (foto, în stânga) şi antrenorul Marius Lăcătuş continuă să se facă simţite.

"Diferenţa de puncte faţă de primul loc e una mare, sunt îngrijorat, dar vom avea o iarnă liniştită după această victorie. Cred că putem recupera această diferenţă", spunea „Fiara" la finalul partidei. Meme Stoica vede însă lucrurile într-un cu totul alt mod. „Când eşti pe locul şapte şi te numeşti Steaua Bucureşti, nu ai cum să fii mulţumit. Şi când eşti pe locul doi sunt probleme. Chiar şi când eşti pe primul loc sunt probleme. Mi-e şi jenă să vorbesc acum de titlu. Sigur, dacă se face acum un sondaj de opinie, normal că lumea votează că avem şanse. Situaţia este însă alarmantă, suntem mult sub aşteptări", a declarat ieri Stoica.

Managerul s-a arătat destul de pesimist şi în privinţa şanselor Stelei din meciul cu Napoli, în contradicţie cu declaraţiile antrenorului principal. "Sunt semne bune privind jocul care ne aşteaptă la Napoli. Putem să ne calificăm mai departe, ar fi o performanţă foarte bună", a spus Lăcătuş. „Noi suntem outsideri în partida cu Napoli, pentru că întâlnim o echipă în mare formă şi cu jucători de mare valoare. Totuşi, Steaua a reuşit tot timpul evoluţii bune în Europa", consideră Stoica. Deocamdată, Gigi Becali a declarat că Marius Lăcătuş poate fi sigur de postul său, însă situaţia s-ar putea schimba în cazul în care Steaua ar rata calificarea în primăvara europeană.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite