Meme: „N-o să trăiesc mult, sunt prea nebun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei a dezvăluit pentru revista „OK“ că la ce stil de viaţă are nu va prinde bătrâneţile. Cunoscut ca un tip coleric în Liga I, oficialul roş-albaştrilor povesteşte că acasă devine un „mieluşel“ care „nu deranjează pe nimeni“.

„Am vrut să devin inginer metalurg, apoi mi-aş fi dorit să fiu ziarist. Doream să continui tradiţia pentru că părinţii mei au fost ingineri. Începusem să iubesc meseria şi, chiar dacă nu mergeam prea des la şcoală, învăţam şi devenisem bun în ceea ce făceam. Îmi doream să conduc combinatul Siderurgic", a explicat Stoica care era ţelul său în urbea natală, Galaţi.

Tot acolo unde a cochetat şi cu fotbalul, dar nu a depăşit nivelul Diviziei B, conştient fiind că nu are talent. Apoi a dat uitării oraşul şi s-a mutat în Capitală. „L-am şters din memorie când l-am părăsit, nu e un oraş care să-ţi placă prea mult. La 37 de ani mi-am impus să încep o altă viaţă. Oricum, nu-mi plac bucureştenii, le ştiu pe toate şi nimic", a continuat conducătorul celor din Ghencea. Stilul său războinic ştie că nu-i va aduce vreodată linişte şi de aceea nu crede că va apuca bătrâneţea: „Sunt prea nebun ca să trăiesc aşa mult. Parcă nu mă văd încurcându-i pe alţii".

„Am stat în linia întâi, nu în tranşee"

Meme recunoaşte că alături de familie e alt om faţă de cel pe care-l ştiu suporterii: „Sunt senzaţional acasă, singura problemă e că nu stau deloc. Dorm liniştit, nu deranjez pe nimeni". Cum îl ştie lumea prin intermediul televizorului? „Sunt ori simpatizat, ori antipatizat. Aşa am ajuns în al 20-lea an de carieră. Sunt printre cei mai vechi, deşi am stat în linia întâi, nu în tranşee. Mi-am mai prins mantaua în sârmă ghimpată, dar gloanţele doar mi-au vâjâit pe la urechi şi nici grenadele nu mă deranjează prea tare", a spus Stoica.

Îl vrea pe Conceiçao

Managerul formaţiei din Ghencea a purtat o discuţie cu antrenorul braşovenilor, Antonio Conceiçao, la finalul partidei dintre Victoria Brăneşti şi Universitatea Cluj, disputată la Chiajna. Există varianta ca portughezul să-l înlocuiască din vară pe Sorin Cîrţu, pe banca roş-albaştrilor, dacă olteanul nu câştigă titlul. „Conceiçao are valoare şi de Real Madrid, nu numai de Steaua. Şi-a făcut un nume şi e respectat în fotbalul românesc" a spus impresarul lustianului, Marcel Popescu.

Trebuia să ajungă la Rapid!

- Familie: „Pe soţia mea am cunoscut-o în 1986. După doi ani eram împreună şi după alţi doi ne-am căsătorit. Viaţa privată e privată, de-aia urăsc ce e în România cu vedete care abia trec strada".
- Fata sa, Theodora: „Nu‑mi doream băiat, fată am vrut de la început. Acum am doi în unul, e ca şamponul cu balsam. E fată cu apucături de băiat".
- Cum a ajuns la Steaua: „Am fost la un amical pe Ghencea şi Gigi nu preluase Steaua. Mi-a zis că m-a văzut la televizor, apoi m-a invitat la botezul fiicei lui. M-a surprins că mi-a zis să vin la Steaua, în ziua aia trebuia să semnez cu Rapid".
- Regrete: „Nu-mi iert că nu l-am văzut pe Maradona jucând pe viu şi că nu am fost la un concert Queen. Bohemian Rhapsody e favorita mea, dar toate piesele lor îmi plac".
- Meciurile din Liga I: „Am văzut zeci de mii. De când sunt în Liga I, am numărat peste 600 de meciuri în care am suferit".

"Îmi place fotbalul pentru că sunt bărbat şi sunt inteligent. Altfel mi-ar fi plăcut wrestlingul."
Mihai Stoica
manager general Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite