Meme Stoica: "Pe noul stadion vom câştiga mai mulţi fani! Steliştii adevăraţi vor veni la meciuri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a comentat mutarea echipei din Ghencea pe noul stadion "Arena Naţională", care va fi gata în august.

"Ronny a avut timp în acest cantonament să se facă înţeles. El are un stil de antrenamente mai rar întâlnit, bazat pe posesie. Cele mai multe exerciţii se fac cu mingea, dar jucătorii au învăţat repede. Acum urmează câteva jocuri împotriva unor echipe puternice.

Levy este obişnuit cu presiunea. Să stai cinci ani la Maccabi Haifa este ceva. Maccabi este o echipă ca Steaua, are cei mai mulţi suporteri şi mereu se aşteaptă rezultate.

Dacă pleca Tătăruşanu, aveam doi portari dintre care puteam alege. N-a fost vorba despre Arlauskis.

Bănel e deja obişnuit cu aceste intenţii de transfer. Eu ştiam că nu va putea pleca, pentru că ştiam cine se ocupă de transfer. Cu Tătăruşanu a fost altceva. Am avut o lungă discuţie cu el despre acest transfer. Este căpitanul echipei, dar nu mă voi opune niciodată unui transfer, dacă oferta este foarte bună.

Va pleca Liverpool de pe Anfield, a plecat Bayern de pe Olimpia Stadium, a plecat Juventus, steliştii adevăraţi vor veni la meciuri. Va creşte numărul de suporteri pe noul stadion, vom câştiga şi alţi fani. Gradul de umplere a unui stadion este direct proporţional cu confortul pe care îl oferă

În legătură cu Torje, de la Dinamo semnalele sunt altele . El spune că n-ar juca niciodată la Steaua, cei de la Dinamo susţin la fel, dar revenim la acelaşi lucru: e vorba de capitalism aici.", a declarat Meme Stoica la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite