Mehmedovici: „Câştig mai bine ca-n Serbia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începutul noului an i-a adus lui Ersin Mehmedovici (30 de ani) două motive de bucurie. Şi-a găsit un contract, măcar până în vară, la Dinamo, unde a fost dorit de tehnicianul Ioan Andone, şi va rămâne şi alături de familia pe care şi-a întemeiat-o în România. Fundaşul central de origine sârbă s-a căsătorit în vara anului 2009 cu Nadrah, o frumoasă timişoreancă, pe care susţine că o iubeşte la fel de mult ca în ziua

„Eu şi soţia mea ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, pe vremea în care eu jucam la Timişoara. Nadrah e jumătatea care mă împlineşte şi sunt fericit alături de ea", a spus Mehmedovici.Aflat din aprilie 2005 în România, stoperul a preferat în această perioadă să evolueze numai în ţara noastră mulţumit de faptul că, la noi, nivelul salariilor şi al primelor este mai ridicat faţă de cel din Serbia. „În ţara mea, sunt doar câteva echipe bune. În România însă sunt mai multe echipe bune şi se investeşte mai mult în fotbal", a afirmat fostul fotbalist al Unirii Urziceni. Spre deosebire de alţi jucători străini care au ajuns în Liga I, Mehmedovici nu obişnuieşte să meargă prin cluburi.

„În timpul liber nu fac prea multe, cel mai mult îmi place să mă uit la filme. Sunt familist şi astfel majoritatea timpului îl petrec acasă", a spus sârbul, care şi-a făcut timp şi pentru a vizita frumuseţile patriei noastre: „Nu ştiu toată România, dar am rămas impresionat, din ce am văzut, de traseul Transfăgărăşan - Bâlea Lac şi de Castelul Bran". 

Colecţionează tricouri din Ligă

În 2009, Mehmedovici a câştigat titlul cu Unirea. „Toţi prietenii mei din Serbia au rămas uimiţi. Până atunci, nici nu auziseră de Urziceni“, a completat Ersin, cu mândrie. Tot cu ialomiţenii, el şi-a mai îndeplinit încă un vis, acela de a juca în grupele Ligii Campionilor: „Păstrez acasă, la loc de cinste, tricourile lui Dragutinovici (Sevilia), Papac (Rangers) şi al lui Kuzmanovici (Stuttgart)”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite