Mediaşul a părăsit Europa cu fruntea sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcursul frumos al celor de la Gaz Metan în preliminariile Ligii Europa, început undeva în luna iulie, s-a încheiat aseară. După ce au trecut de finlandezii de la KuPS şi nemţii de la Mainz (ocupanta locului 5 în Bundesliga în sezonul trecut), elevii lui Pustai au ratat accederea în grupe, la mustaţă, în faţa celor de la Austria Viena.

Totuşi, Bawab şi compania au pus serioase probleme unei formaţii care, după cinci etape, se află pe locul 2 în campionatul Austriei. Ciprian Petre putea deschide scorul după un sfert de oră, dar balonul a ratat de puţin ţinta. După o ocazie bună a oaspeţilor, a venit rândul Gazului să combine frumos în careul advers, dar fundaşii austriecilor au fost la post.

Pleşca, omul meciului

Petre a trimis din nou spre poartă, iar în Gruia s-a cerut penalty, dar centralul turc a lăsat jocul să continue. Minutul 40 a aprins tribunele, Hoban reuşind să înscrie cu o lovitură de cap după o centrare de pe stânga a lui Markovici.

Pleşca a continuat prestaţiile excelente, opunându-se şuturilor expediate de Grunwald şi Linz. Pustai a mizat totul pe ofensivă în repriza secundă, dar ocaziile au venit doar de pe urma unor faze fixe. Iordanianul Bawab a fost la un pas de marca un gol de senzaţie cu şapte minute înainte de final, dar preluarea sa excelentă nu a fost urmată şi de un şut cadrat pe poartă. 

1-0

Gaz Metan Mediaş: Pleşca- Trtovaci, Lazăr, Markovici (Miclea 75), Vukadinovici - Hoban, Todea (Roman 81), Nicandro, C. Petre - Bawab, Fl. Bratu (Liţu 60).

Antrenor: Cristi Pustai

Austria Viena:  P. Grunwald- Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner – A. Grunwald, Hilinka - Barazite (Stankovici 46), Jun (Rogulj 86), Junuzovici – Linz.

Antrenor: Karl Daxbacher


Gol: Hoban 40
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu“: 7.000
Arbitru: Huseyin Gocek (Turcia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite