Meciul cu Farul Constanţa nu se mai dispută. Fotbaliştii giurgiuveni au câştigat cu 3-0 la „masa verde” şi au intrat deja în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii şi stafful tehnic al Astrei II Giurgiu nu au mai făcut deplasarea la Constanţa pentru meciul cu Farul. „Marinarii” n-au fost programaţi în ultima etapă a Ligii a II-a de fotbal din cauza unor datorii către foştii jucători.

Managerul sportiv al Astrei II a declarat pentru „Adevărul de Seară” că a primit din partea Federaţiei Române de Fotbal o adresă prin care giurgiuvenii au fost anunţaţi că meciul cu Farul Constanţa nu se mai dispută.

„Actul este unul oficial, de la Federaţie, aşa că meciul nu se va mai disputa. Am anulat şi rezervările de la hotel” a spus Stelian Marin cel care le-a dat deja liber jucătorilor. „Dacă prin absurd se mai întâmplă ceva şi se revine asupra deciziei, îi sunăm pe băieţi, îi urcăm în microbuz şi mergem la meci”.

Astra II Giurgiu trebuia să întâlnească sâmbătă, în deplasare, pe Farul Constanţa în etapa a XXX-a a Ligii Secunde de fotbal (ultima). În urma neprogramării formaţiei dobrogene, Astra II va câştiga la „masa verde” cu scorul de 3-0. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite