Meciul Steaua - Rapid se va disputa pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al grupării Steaua Bucureşti a anunţat, astăzi, că meciul din etapa a XI-a a Ligii I, în compania formaţiei Rapid, se va disputa pe Arena Naţională, luni, 24 octombrie, de la ora 20.00.

Oficialii stelişti au anunţat în ultima perioadă că exista posibilitatea ca meciul cu Rapid să se dispute pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Totuşi, până la urmă, anunţul oficial este că meciul se va disputa pe Arena Naţională.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua şi de faptul că gruparea CSA Steaua continuă procesul cu FC Steaua privind marca "Steaua", deşi conducătorii clubului sportiv susţin că vor reîntoarcerea formaţiei antrenate de Ilie Stan pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

La rădul său, oficialii clubului sportiv suţin că echipa de fotbal are o datorie de 2.444.462 lei, reprezentând "chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor", şi precizează că sunt dispuşi să discute un nou contract cu FC Steaua doar după ce se achită suma restantă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite