Meciul Malta - România "Under 23" a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Malta - România, "Under 23", din cadrul "International Challenge Trophy", a fost amânat din cauza faptului că delegaţia tricoloră nu a putut face deplasarea spre La Valleta, spaţiul aerian fiind închis, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"În condiţiile care se cunosc prea bine - aeroportul "Henri Coandă" urmând să fie deschis după ora 15.00, dar spaţiul aerian rămânând închis până cel mai devreme la ora 20.00 (ora locală) - echipa naţională "Under 23" a României nu va putea decola azi, 19 aprilie, la ora 16.50, spre Munchen şi, apoi, spre La Valletta. Cum nici biletele de avion pentru întreaga delegaţie nu au putut fi schimbate pentru mâine, Federaţia Română de Fotbal a decis să anuleze deplasarea, meciul Malta - România ("International Challenge Trophy", ediţia 2009-2011) fiind programat la 22 aprilie, la ora 19.00 - ora României", se arată în comunicatul FRF.

Federaţia malteză a fost informată despre situaţia creată, umând ca forurile fotbalistice de la Bucureşti şi La Valletta să găsească, de comun acord, o nouă dată de disputare a acestei partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite