Meci tare, arbitraj la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii au intrat mai bine în joc şi au pus stăpânire pe mijlocul terenului încă de la început. Totuşi, prima fază mai periculoasă a venit la poarta lui Bornescu, atunci când bistriţenii au cerut o lovitură de pedeapsă la căderea lui Neagu în careu (13).

Totuşi, nici fluierăturile publicului, nici protestele oficialilor gazdelor nu l-au înduplecat pe Teo Crăciunescu să ia o decizie în favoarea Gloriei. Buga şi-a demonstrat calităţile la faza imediat următoare, când a încercat un şut spectaculos din unghi, iar mingea a căzut pe transversală.

Cu opt minute înainte de pauză, Crăciunescu a enervat la culme asistenţa, când a acordat destul de uşor un penalty pentru giuleşteni, în urma unui duel între Dinu Sânmărtean şi Ştefan Grigorie. Herea l-a culcat pe Achim şi a înscris, stabilind scorul primei reprize.

Penalty în compensaţie

La reluare, bistriţenii au primit un penalty inexistent după un „umăr la umăr" între Coroian şi Constantin. Spre norocul centralului, Hora a irosit lovitura de pedeapsă, trimiţând în bară. Keita, introdus la pauză, a egalat cu un şut de la 18 metri, după o greşeală colectivă a apărării giuleştene.

Golul le-a dat aripi bistriţenilor, care au ratat o ocazie monumentală, prin Hora, care a nimerit transversala. Finalul a fost nebun, dar marcat de o altă eroare a lui Teo Crăciunescu, cel care n-a văzut un penalty pentru oaspeţi. S-a terminat 1-1, rezultat care, deocamdată, urcă Rapidul pe locul doi şi menţine Bistriţa în zona retrogradării.

1-1

Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei, Ciucă, D. Sânmărtean, Iodi - Neagu, Achim (8 Săceanu), Băjenaru, Hora (74 Diogo) - Coroian, Borbely (46 Keita) Antrenor: Marian Pană

Rapid: Bornescu- Păun, M. Constantin, Fernandes, Mardare - Lazăr, Herea (54 Matici) - Cesinha (64 Răduţă), Spadacio, Grigorie - Buga (79 Tene). Antrenor: Nicolae Manea

Goluri: Keita (57) / Herea (37 penalty)

Stadion: „Gloria": 4.000

Arbitru: Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite