Meci de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldovenii lui Viorel Hizo au început cum nu se poate mai prost campionatul. Fără victorie în Liga I în primele două etape (0-3 cu Rapid şi 0-0 cu Petrolul) şi învinsă fără drept de apel în Olanda, de către FC Twente (0-2), în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Vasluiul riscă să rateze total startul de sezon.

Iar eşecurile nu se vor resimţi numai în plan sportiv, ci şi în cel financiar. Dacă Vasluiul trece de Twente, are accesul asigurat în grupele Ligii Europa, în cazul unui eşec, în turul următor, în play-offul Ligii Campionilor. Pătrunderea în grupele Ligii Europa ar aduce un milion de euro în contul clubului, bani plătiţi de UEFA. Totuşi, chiar şi dacă sunt eliminaţi de Twente, vasluienii nu pierd totul. Wesley şi compania vor ajunge în play-offul Ligii Europa şi vor mai avea o şansă pentru intrarea în grupe.

Lui Porumboiu i-a trecut supărarea

În ciuda situaţiei nevaforabile în care se află echipa sa, Adrian Porumboiu rămâne optimist. „Nu mai sunt aşa supărat. Avem un lot foarte valoros şi până acum au fost doar accidente. Sunt convins că Hizo poate readuce echipa pe drumul cel bun. Nu se pune problema să plece. Eu sper să facem o figură frumoasă în returul cu Twente şi să ne calificăm", ne-a declarat finanţatorul Vasluiului.

Echipele româneşti în Liga Europa - Turul 3 preliminar

Joi

Varazdin - Dinamo (2-2 în tur) ora 18.00, Digi Sport 1

Gaz Metan - Mainz (1-1 în tur) ora 20.00, Digi Sport 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite