Maurizio Trombetta, noul antrenor al echipei FCM Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maurizio Trombetta e noul antrenor al FCM foto arhiva
Maurizio Trombetta e noul antrenor al FCM foto arhiva

Italianul Maurizio Trombetta, fost antrenor al echipei CFR Cluj, a preluat, vineri, conducerea tehnică a formaţiei Fotbal Club Municipal Târgu Mureş

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la TG.Mureş, Claudiu Maior, a apreciat că Trombetta este cea mai bună soluţie pentru echipă, arătând că obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare.

"Cred că cea mai bună soluţie la ora actuală este Maurizio Trombetta şi cred că perioada în care va sta aici va fi de bun augur şi pentru echipă, şi pentru el şi pentru oraş. Obiectivul nostru este unul singur, să nu retrogradăm. Trei-patru ani trebuie să stai în Liga I ca să visezi la un loc mai sus", a arătat Maior.

La rândul său, noul antrenor a spus că, spre deosebire de CFR Cluj, nu ştie deocamdată nimic despre FCM Târgu Mureş, însă are "dorinţa de a reîncepe în Liga I".

"Am fost contactat în cursul zilei de ieri, am urmărit campionatul României de afară şi nu am avut timp decât să răspund dorinţei clubului. Am venit la Târgu Mureş pentru că clubul are încredere în mine, iar eu am încredere în club", a spus Trombetta, adăugând că abia aşteaptă să îi cunoască pe jucătorii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite