Măsuri de securitate sporite la meciul FC Vaslui - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de jandarmi şi poliţişti vasluieni vor asigura măsuri de ordine şi securitate sporite la meciul de duminică seară, dintre FC Vaslui şi Steaua Bucureşti, partida fiind considerată una de risc ridicate de organizatori, în condiţiile în care şi-au anunţat prezenţa şi 400 de suporteri stelişti.

Forţele de ordine vor începe patrularea prin municipiul Vaslui încă de la ora 17.00, cu trei ore înainte de startul partidei, pentru a preîntâmpina incidentele şi conflictele dintre suporterii celor două formaţii. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui, galeria oaspete va sosi la Vaslui cu autocarele, urmând ca mijloacele de transport să fie preluate încă de la intrarea în judeţ. În schimb, în ceea ce priveşte echipa Steaua, formaţia bucureşteană va face deplasarea la Iaşi cu avionul, în cursul zilei de sâmbătă, şi se va caza la un hotel din localitate.

CITEŞTE ŞI: FC Vaslui a vândut peste 3.000 de bilete în trei ore

"Delegaţia echipei vizitatoare va sosi sâmbătă, pe aeroportul din Iaşi, urmând să se cazeze la un hotel din localitate. Deplasarea către Vaslui va avea loc în ziua disputării partidei, urmând ca, imediat după teminarea meciului, să plece cu autocarul spre Bucureşti", a declarat Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite