Martinovici merge şi la UEFA pentru anularea "roşului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
El este derbedeul care l-a lovit pe Galamaz, şi care n-a ezitat să se ia la bătaie şi cu Martinovici
El este derbedeul care l-a lovit pe Galamaz, şi care n-a ezitat să se ia la bătaie şi cu Martinovici

Eliminaţi după ce l-au lovit pe agresorul lui George Galamaz, steliştii Novak Martinovic şi Răzvan Stanca sunt apăraţi de toată suflarea roş-albastră şi de mulţi oameni de fotbal.

Cei doi riscă acum o suspendare de până la 8 etape, însă multe voci militează pentru anularea cartonaşelor roşii primite de cei doi. Agentul sârbului Novak Martinovic anunţă că acesta are de gând să apeleze la toate instituţiile abilitate pentru a-şi face dreptate, ultimul pas fiind un protest la UEFA. În discursul său,

Zvonko Milojkovic aminteşte de momentul în care jucătoarea de tenis Monica Seles a fost înjunghiată pe teren, în 1993.

"Mergem şi la UEFA daca e cazul pentru anularea cartonaşului. Nu se poate aşa ceva. Nici măcar în Serbia, unde incidentele provocate de fani sunt la ordinea zilei nu s-a mai întâmplat un asemenea caz. Ne-am amintit de Monica Seles (n.r. jucătoarea de tenis din Serbia înjunghiată pe terenul de tenis în 1993), când atacatorul a fost condamnat la încisoare, dar nu şi-a ispăşit pedeapsa pentru că a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic)", a declarat agentul jucătorului, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite