Incredibil! Patronul Stelei a stat aproape 75 de minute în direct la GSP TV: "Doar Piţurcă l-a văzut pe Martinovici mare fotbalist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit la GSP TV despre meciul pe care echipa sa l-a pierdut aseară împotriva lui Gaz Metan Mediaş (0-3), punând tunurile pe Martinovici. Latifundiarul din Pipera a petrecut aproape 75 de minute în direct, fiind întrerupt, din când în când, doar de pauzele publicitare.

"N-am înţeles de ce n-a jucat Emeghara de la început. Mi s-a spus că nu era pregătit, dar Martinovici nu are ce să mai caute. Am greşit dându-i libertate totală lui Piţurcă. Păi, cum să-i faci contract pe trei ani lui Martinovici?! El nu e de Steaua. A făcut şi penalty-ul ăla... Nu numai că l-a tras de tricou, dar apoi şi de mână. De fiecare dată când ajunge mingea pe partea lui, mi-e frică. Primul gol al Gazului a fost practic un autogol al lui Martinovici. Al doilea a fost reuşit de arbitrul Alexandru Tudor, el e marcatorul. Iar al treilea nici n-a mai contat. Bine, dacă eşti echipă mare, întorci rezultatul şi la 2-0. Dar noi nu suntem încă aşa ceva. Nici nu voiam să mă mai uit la meci. Dar m-am uitat ca să văd cum reacţionează băieţii în situaţii d-astea şi pentru că eram curios cum va juca Florin Costea", a declarat Becali.

"Ce, eu sunt tâmpit să leşin din cauza unui fotbal? E doar o distracţie, dau bani şi mă distrez", a mai declarat latifundiarul din Pipera. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite