Martinovici: "Piţurcă poate să facă o echipă bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Martinovici
Novak Martinovici

Fundaşul sârb al formaţiei Steaua, Novak Martinovici, a declarat, sâmbătă, că antrenorul "roş-albaştrilor", Victor Piţurcă, are capacitatea să formeze o echipă care să câştige titlul Ligii I şi să aibă un parcurs bun în cupele europene.

"Pe Victor Piţurcă îl ştiam că a fost antrenor la echipa naţională. Cred că e un antrenor bun, ştie ce vrea de la fiecare jucător, cunoaşte fotbalul şi e un antrenor foarte, foarte bun. E un antrenor care va schimba multe la Steaua, cred că Steaua poate câştiga acum titlul. Chiar dacă s-au schimbat mulţi jucători şi au venit mulţi fotbalişti noi, Victor Piţurcă poate să-i unească şi să facă o echipă bună care să joace şi pentru titlu şi pentru Europa", a spus Martinovici.

Novak Martinovici a precizat că va considera un pas înainte transferul la Steaua doar dacă va evolua bine la formaţia bucureşteană. "Cunoşteam Steaua doar ca adversar din campionat. Din interior totul pare bine, mult mai frumos. Aici sunt şi responsabilităţi mai mari pentru jucători pentru că obiectivele sunt mult mai îndrăzneţe şi în general la o astfel de echipă totul este la alt nivel. Vedem dacă am făcut un pas înainte, asta se poate spune doar dacă voi juca bine acolo. Să vedem cum voi juca, dacă nu voi juca bine nu se va putea spune că e un pas înainte. Se va vedea doar pe teren după ce va începe campionatul. Eu unul mă simt bine şi mă bucur că nu am probleme medicale", a mai spus el

Fundaşul sârb, fost jucător al formaţiei Pandurii, a asistat, sâmbătă, la un meci şcoală între jucătorii echipei gorjene disputat pe stadionul Municipal, din Târgu Jiu. "Voi veni mereu la Târgu Jiu ca acasă. Îmi place aici, Târgu Jiul e a doua mea casă. În week-end şi când sunt liber vin aici pentru că îmi place oraşul. Nu am stat prea mult aici dar un an şi jumătate cât am jucat la Pandurii m-am simţit foarte bine şi a fost foarte frumos", a explicat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite