Marius Şumudică, vedetă în Anglia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul făcut etapa trecută de Marius Şumudică, când de bucurie că echipa sa a marcat l-a pupat pe Teo Crăciunescu de bucurie, l-a făcut vedetă în Anglia pe antrenorul Rapidului.

Jurnaliştii de la "The Guardian" l-au inclus în rubrica "Said&Done", care strânge cele mai stridente lucruri de pe scena fotbalului mondial. Englezii preiau şi declaraţia lui "Şumi", care a descris trăirile pe care le-a avut în emoţionantul moment: "M-am pierdut pentru o clipă. Dar mirosea atât de bine. Se vedea că nu e un parfum normal."

În aceeaşi notă, ziariştii britanici notează şi incidentul dintre el şi Marius Constantin. "A declarat că fundaşul nu mai înseamnă nimic pentru el, după ce Constantin a încercat să-l sugrume în timpul unui antrenament", scriu cei de la The Guardian, care transcriu şi declaraţia lui Şumudică despre jucătorul Marius Constantin:

"Nu va mai juca niciodată cât sunt eu aici. Sigur, am făcut o glumă despre soţia sa, dar el este un golănaş. Miroase a bere şi a ţigări. Dacă mergi în camera lui, fumul este atât de dens încât poţi să laşi o bicicletă fără cric. Îi place să folosească minibarul şi foloseşte gumă pentru a nu mirosi"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite