Marius Stan acuză: „Au jucat numai la călcâie şi exterioare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Directorul general al gălăţenilor crede că, din cauza atitudinii jucătorilor, care au pierdut la Chiajna, gruparea condusă de el nu mai are nicio şansă să repete performanţa din 2011, când a câştigat titlul.

Oţelul Galaţi a confirmat în acest sezon tradiţia ultimilor ani din fotbalul românesc, potrivit căreia echipa campioană are o evoluţie sub aşteptări în sezonul imediat următor.

În ciuda declaraţiilor extrem de optimiste ale antrenorului Dorinel Munteanu, care susţinea că se va urmări câştigarea unui nou titlu de campioană în 2012, gruparea de la malul Dunării a eşuat încă de la primul meci al anului, fiind învinsă cu 1-0 de Concordia Chiajna, o nou-promovată ce va juca, foarte probabil, din nou la matineu începând din vară. Rezultatul l-a dezamăgit foarte mult pe directorul general Marius Stan, care-i ameninţă pe jucători că va lua măsuri, în cazul în care fotbaliştii nu se vor trezi la realitate.

„De ce mi-era teamă, n-am scăpat! Ne-a bătut o echipă modestă şi muncitoare, în timp ce noi am jucat numai cu figuri şi exterioare. A trecut mult timp de când am câştigat campionatul, practic, titlul e istorie, aşa că această stare de euforie e total nejustificată. Bineînţeles că ar fi cazul să uităm de un nou titlu, mai degrabă trebuie să ne gândim la meciul următor, cu Ceahlăul, care devine unul extrem de dificil în condiţiile de faţă", a spus Stan.

„Mergem înainte, n-avem ce face, dar e clar că nu vom tolera la nesfârşit astfel de derapaje. Suntem la zi cu plata primelor şi a salariilor, aşa că jucătorii n-au altceva de făcut decât să se sacrifice. Sper însă ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal", a mai spus conducătorul gălăţenilor.

Meciul dintre Oţelul şi FC Vaslui, din 15 martie, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, ar putea fi decisiv pentru mulţi dintre jucătorii lui Dorinel Munteanu. În cazul în care gălăţenii vor rata şi acest obiectiv, este aproape sigur că mai mulţi fotbalişti din „garda veche" nu vor mai intra în calculele antrenorului, după modelul Adrian Sălăgeanu, jucător care se pregăteşte de o săptămână cu Oţelul II.

Silviu Ilie va fi amendat

Silviu Ilie va fi şi el amendat, în urma cartonaşului roşu încasat în meciul de la Chiajna. „Cu siguranţă vom lua măsuri împotriva jucătorilor. În primul rând a celui care şi-a lăsat echipa în zece. Va plăti scump acest gest", a confirmat antrenorul Dorinel Munteanu, care susţine şi că „atitudinea băieţilor a fost catastrofală, drept pentru care facem 40 de puncte, ca să nu retrogradăm, iar apoi vom vedea ce obiectiv urmărim!"

"Nu înţeleg de ce unii se comportă de parcă acum am fi câştigat campionatul. Nu e cazul să trăim din amintiri.''
Marius Stan director general Oţelul

info
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite