Marius Stan: "Poate Edi Iordănescu e Mourinho!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, şi-a avertizat jucătorii că noile schimbări pe banca tehnică a Stelei le-ar putea da o motivaţie suplimentară jucătorilor roş-albaştrii.

"Presiunea mai mare este pe Steaua, pentru că noi, dacă se întâmplă să pierdem, nu e o mare dramă. Nu ne-am stabilit ca obiectiv câştigarea titlului. Pentru Steaua ar fi un lucru ce ar crea multe necazuri dacă ar pierde. Steaua poate câştiga oricând şi cu oricine şi are mai multe de demonstrat. Poate că Edi Iordănescu este Mourinho. Luăm in calcul orice şi orice variantă este posibilă. Sper să trecem cu bine peste acest hop", a spus Marius Stan la sptfm.

Deşi s-a arătat conştient de dorinţa de răzbunare a lui Dorinel împotriva fostei sale echipe, Marius Stan a negat că acest lucru va constitui un atu pentru moldoveni.

""Nu e foarte simplu contra Stelei. Dacă vom reuşi să rămânem lideri şi după jocul ăsta, am demonstra că suntem o echipă demnă de luat în seamă. Dacă nu, am fi doar o echipă care întâmplător a ajuns acolo şi care se va scălda în mediocritate mai departe. Miza este mare pentru jucătorii noştri: să demonstreze că pot să fie şi ei acolo sus. Cred că miza este mai mare decât atunci când eram la mijlocul clasamentului şi Steaua în vârf. E onorant că am ajuns în postura asta, pentru că sunt puncte muncite de echipă şi câştigate pe teren. Sperăm să mai rămânem acolo sus, cu condiţia să batem. Indiferent câtă motivaţie are Dorinel Munteanu, nu intră el pe teren, ci elevii săi", a mai spus Marius Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite