Marius Stan: "Decizia suspendării e aberantă, noi n-am fost organizatori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan se antrenează de zor în Poiana Braşov. Foto: Stelian Grăjdan
Marius Stan se antrenează de zor în Poiana Braşov. Foto: Stelian Grăjdan

Marius Stan spune că toţi adversarii din Liga 1 vor fi mai atenţi decît în sezonul precedent la Oţelul, iar acesta a comentat şi suspendarea dictată împotriva clubului gălăţean ca urmare a incidentelor de la Supercupa României.

"Sunt emoţii inerente, e un nou început şi avem obligaţii mari. Adversarii vor fi foarte atenţi cu noi. Va fi un sezon mai dificil decît cel precedent. Nu alergăm după jucători, dar iată că apar accidentări, cum s-a întîmplat în Supercupa cu Steaua.

S-a lovit Giurgiu, care joacă exact pe poziţia pe care spuneam că avem nevoie de întăriri. Decizia FRF de a ne suspenda este o decizie aberantă, eu incriminez doar observatorul jocului, că nu şi-a făcut datoria regulamentară. Nu imput nimic Federaţiei sau Comisiilor. Raportul de joc a fost necoform cu realitatea.

S-a aruncat cu torţe şi fumigene, nu poate contesta nimeni asta, dar atît noi, cât şi Steaua nu a îndeplinit calitatea de organizator. Încadrarea noastră a fost greşită de la bun început.

Firma de pază era obligată să identifice pe cineva, din sectorul din care s-au aruncat torţele. Noi am făcut deja un apel la Comisia de Recurs Federal, la fel cum va face şi Steaua", a spus Marius Stan, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite