Marius Stan: "Dacă învingem Vasluiul vom fi cu un punct peste grafic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, nu s-a arătat afectat de ceea ce s-a întâmplat la liicitaţie pentru drepturile de televizare a Ligii 1. Oficialul gălăţean este optimist în ceea ce priveşte banii veniţi în cele din urmă pe pachetele rămase.

"Nu sunt distrus de deznodământul ei. Am vândut totuşi 3 pachete cu 37 de milioane de euro. Mai sunt totuşi 6 pachete. Firmele care au licitat s-au înţeles şi ele, nu vor recunoaşte însă. Următoarea licitaţie va lămuri lucrurile", a declarat Marius Stan.

Oficialul priveşte cu speranţă meciul din etapa a XIV-a, cu Vasluiul lui Porumboiu. Stan face o scurtă analiză, prin comparaţie, a începuturilor de tur, respectiv de retur, ale acestui sezon.

"Acasă am arătat destul de bine, nu am avut sincope. Sper să fie bine şi cu Vaslui. Speram la mai mult în acest început de retur. Dacă am câştiga am fi cu un punct peste graficul aceleiaşi perioade din tur", a continuat oficialul Oţelului.
Vorbind despre destinul selecţionerului la cârma naţionalei, Marius Stan a recusnoscut că îl susţine pe Răzvan Lucescu: "Pledez pentru continuitate".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite