Stan şochează: "Oţelul e la un pas de faliment"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Războiul politic din fruntea clubului gălăţean a făcut victime în rândul jucătorilor, care nu şi-au văzut salariile de luni bune.


Gălăţenii stau pe un maldăr de bani, după participarea în Liga Campionilor, dar jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni. De aceea ei au ales să poarte banderole albe la meciul cu Voinţa Sibiu.

"Stăm cu milioane de euro în cont şi nu ne putem desfăşura activitatea în condiţii normale. Din nefericire, trăim un coşmar şi nu înţeleg de ce! Avem nevoie de trei semnături: a directorului economic, a preşedintelul Consiliului de Administraţie şi a mea. Miercuri am fost puşi într-o situaţie hilară când a trebuit să alergăm pentru a treia semnatură tocmai până la Bucureşti, pentru că aveam termen până la ora 14:00 ca să nu ne blocheze conturile!",a declarat Marius Stan la Radio Sport Total FM.

Marius Stan susţine că cel care pune beţe în roate este preşedintele CA Ionel Borş. Acesta este un apropiat al PDL, în vreme ce Marius Stan va candida la Primăria Galaţiului din partea USL.

"E posibil să pierdem licenţa. Am fost creditaţi de prieteni, care au înţeles că suntem de caracater şi acum, când avem bani, nu vrem să plătim. Vorbesc la plural, dar nu mă includ. E posibil să avem conturile blocate, să dăm faliment cu milioanele în cont! Există posibilitatea ca, din toamnă, Galaţiul să nu mai joace", a mai afirmat Marius Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite