Andone: "Este un avantaj pentru Steaua, pentru că olandezii vin de la 11-12 grade"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone le dă speranţe steliştilor pentru dubla cu Twente, afirmând că olandezii nu sunt de speriat, deoarece au foarte multe puncte slabe. Unul dintre ele este apărarea, adversarii Stelei mizând pe un fotbal deschis, fără să pună prea mult accentul pe apărare.

"Cred că terenul de pe Naţional Arena va fi bun la ora meciului, pentru că are instalaţie de căldură şi se va usca. Este un avantaj pentru Steaua, pentru că olandezii vin de la 11-12 grade. Eu aşa cred. Fotbalul olandez nu este impresionant, mai ales că nu sunt organizaţi în apărare.

Ei joacă un fotbal foarte deschis, nu se apără cu nouă oameni. Singurul lucru pe care îl au mai bun decât noi este tempo-ul de joc, cum recuperează, cum se aruncă în atac. Sunt letali pe contraata, de aceea Steaua trebuie să aibă grijă la acest aspect. Eu ştiu, că am fost pe la antrenamentele lor.

Eu nu l-aş folosi pe Latovlevici, dacă n-a jucat nici un minut, cum vreţi să joace? Ca jucător, el poate să spună că face faţă", a declarat Ioan Andone, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite