Marius Niculae: "Suferim că nu suntem în Europa! De aici şi problema dintre fani şi conducere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae şi Dănciulescu
Marius Niculae şi Dănciulescu

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat, miercuri, că jucătorii formaţiei Oţelul Galaţi puteau obţine un rezultat bun în partida cu Manchester United din Liga Campionilor, dar crede că aceştia s-au speriat de numele adversarilor.

"Am văzut meciul Oţelului din Liga Campionilor şi am fost puţin dezamăgit. Dacă forţau un pic puteau obţine mai mult deoarece Manchester nu a fost echipa pe care o ştiam toţi. Probabil că s-au speriat un pic de jucătorii pe care îi aveau în faţă. Eu am fost fan Manchester când era acolo Cristiano Ronaldo, acum îmi plac foarte mult Nani şi Rooney, care e un atacant pur sânge şi care marchează foarte mult", a declarat Niculae.

Jucătorul dinamovist a mai spus că marele regret al său este faptul că nu mai joacă într-o competiţie europeană: "Mă voi uita şi la meciul Vasluiului din Europa League. Ăsta e oful nostru, că nu suntem şi noi acolo şi cred că asta e şi problema dintre suporteri şi conducere. Că nu suntem acolo".

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a treia înfrângere în Liga Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate, după ce a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, scor 2-0, de Manchester United, în etapa a treia a grupei C. În primele două meciuri, Oţelul a pierdut, scor 1-2 cu FC Basel şi 0-1 cu Benfica Lisabona.

Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au participat, miercuri, la un eveniment, la Liceul IL Caragiale, în cadrul căruia au testat un nou model de ghete marca Nike, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite