Marius Niculae: "Şefii şi-au văzut interesul, iar eu am pierdut bani mulţi la Dinamo! Vreau să se ţină de cuvânt!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

La final de an, Marius Niculae, golgeterul Ligii I şi atacantul liderului Dinamo a vorbit într-un interviu acordat ProSport despre turul făcut în Ştefan cel Mare, regrete, planuri de viitor şi neajunsuri. La ultima categorie, "Săgeată" a trecut banii.

Mai exact, Marius Niculae spune că a gândit întotdeauna cu sufletul când a venit vorba de Dinamo, iar şefii au profitat de acest lucru, au jucat ping-pong cu el şi l-au ars la bani.

"Personal şi profesional salut cu respect 2011, însă pe plan financiar, acest an are nişte datorii neonorate. Pe plan financiar am pierdut. La începutul anului am fost împins să plec în Grecia, la Kavala. Atunci am şi acceptat să merg împrumut şi să îmi diminuez salariul de la Dinamo. Mi-au spus că echipa nu poate să mai suporte suma respectivă. Kavala a ajuns în liga a patra, iar eu am pierdut bani, după o jumătate de an în care jucasem bine. Am revenit la Dinamo şi am acceptat o nouă diminuare a salariului, de data asta cu 40 %.

Vreau ca şefii să se ţină de cuvânt. Mi-au spus să joc, să vedem ce va fi, iar în iarnă renegociem contractul. Eu nu am spus că vreau să plec, din contră, cer să-mi prelungesc înţelegerea! Să‑ţi spun ceva: când a fost vorba de Dinamo, am gândit mai mult cu inima decât cu capul. Pe asta au mizat şi ei! atunci s-a vrut plecarea mea, acum nu se doreşte plecarea mea. Ştii de ce? Pentru că omul îşi vede interesul. M-am obişnuit cu asta", a afirmat Niculae pentru ProSport vizibil iritat de acest aspect al banilor care în ultimul timp au cam lipsit la Dinamo, în ciuda performanţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite