Niculae:"Timişoara este favorită în meciul cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul formaţiei Dinamo, Marius Niculae, a declarat că FC Timişoara are prima şansă pentru că evoluează în faţa propriilor suporteri, dar cu toate acestea îşi doreşte ca gruparea din Ştefan cel Mare să rămână neînvinsă pe Bega, aşa cum a făcut-o în ultimii 12 ani.

"Nu ştiu dacă voi juca la Timişoara, nu sunt pus la punct din punct de vedere fizic, rămâne de văzut dacă antrenorul va apela la mine. Meciul cu Timişoara este foarte important şi sper să obţinem trei puncte pentru a rămâne sus în clasament. Timişoara este favorită pentru că joacă acasă, dar sperăm să rămânem neînvinşi, aşa cum am făcut-o în ultimii ani. Lucrurile vor sta mult mai bine cu mine şi cu Bratu în atac", a spus Marius Niculae la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Timişoara din etapa a 14-a.

Tehnicianul dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, a vorbit la rândul său despre importanţa meciului cu FC Timişoara: "Vrem să obţinem un rezultat bun care să ne menţină în lupta pentru câştigarea titlului. Este un meci important, sper ca istoria întâlnirilor directe din ultimii ani să se menţină şi în continuare. Este important pentru Dinamo că Bratu şi Niculae au revenit, iar unul dintre ei va juca la Timişoara, la fel şi Torje, care şi-a revenit şi va juca din primul minut. O victorie la Timişoara l-ar face pe Borcea să revină la sentimente mai bune faţă de echipă şi să fie preşedintele de care avem nevoie".

În ceea ce priveşte forma sportivă a lui Bratu şi Dolha, Ţălnar a precizat: "La Bratu se vede că are o anumită reţinere, însă e foarte important că vrea să revină la forma sa maximă. După meciul cu Galata, Dolha mi-a spus că este dărâmat din punct de vedere fizic şi psihic. L-am lăsat să-şi revină, nu se pune problema să plece de la Dinamo. Matache şi Curcă au făcut meciuri bune şi mă bucur că am trei portari de aceeaşi valoare"

Fostul mijlocaş al formaţiei FC Timişoara, Gabriel Torje, a rememorat momentele în care evolua împotriva grupării Dinamo, actuala sa echipă: "Dacă nu vom câştiga la Timişoara, vom pierde plutonul fruntaş. Când jucam la Timişoara era o presiune foarte mare înaintea meciurilor cu Dinamo, toată lumea de acolo aşteapta să câştigăm. Sunt nerăbdător să revin în acest meci foarte important, sper să fiu la forma la care eram înaintea accidentării".

Ultima victorie a grupării FC Timişoara împotriva echipei Dinamo datează de la 12 aprilie 1997, când gruparea de pe Bega se impunea cu un scor categoric, 3-0. Dinamo va întâlni FC Timişoara, luni, în deplasare, de la ora 20:45, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite