Marius Martiş: "Nu mai vreau să am legătură cu lumea fotbalului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La exact o săptămână de la eliberarea lui Ionică Serea, şi Marius Martiş, al doilea arbitru acuzat de fapte de corupţie, a ieşit din arest şi a declarat că nu mai vrea să se mai implice în fotbal.

Fostul central a părăsit penitenciarul Colibaşi în jurul orei 15:00 şi a plecat imediat spre reşedinţa sa din Focşani. "Mă simt în sfârşit un om liber!  Nu mai vreau să mai am nicio legătură cu lumea asta a fotbalului sau a arbitrajului. Vă doresc multă sănătate. Nu vreau să mai spun altceva", au fost primele cuvinte ale omului care şi-a petrecut ultimele cinci luni în arest, scrie prosport.

Magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti au admis ieri recursul formulat de avocaţii lui Martiş împotriva deciziei Tribunalului Piteşti, care îi respinsese cererea de eliberare condiţionată. Martiş este ultimul dintre inculpaţii din acest dosar care a fost lăsat în libertate. El a fost eliberat sub control judiciar.

Marius Martiş este inculpat într-un dosar de corupţie alături de un alt arbitru, Ionică Serea, şi de Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă. Martiş e acuzat că ar fi intermediat primirea de către Ionică Serea a 21.000 de dolari de la Cornel Penescu înaintea meciului FC Argeş - Steaua din 2009.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite