Marius Lăcătuş nu-l mai ascultă pe Meme Stoica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„În această iarnă, Lăcătuş va schimba tactica, vom evolua într-un sistem 4-3-3, mult mai ofensiv”, dezvăluia Gigi Becali la finalul anului precedent. Această modificare îi fusese sugerată patronului de către managerul general Mihai Stoica, care afirmase, din postura de analist DigiSport, că sistemul 4-3-3 s-ar plia perfect pe caracteristicile jucătorilor aflaţi acum în lotul Stelei.

Becali: „Dică trebuie să rămână vârf"

Totuşi, „Fiara" nu pare să ţină cont deloc de sfaturile lui Stoica. În cele trei meciuri de pregătire din această iarnă, contra celor de la Şerif Tiraspol, Hoffenheim II şi Kapfenberger, Lăcătuş şi-a aşezat jucătorii în sistemul său de joc preferat, 4-2-3-1, dar şi în clasica formulă 4-4-2. La începutul anului, Lăcătuş şi Meme Stoica s-au contrat şi pe seama poziţiei din teren pe care o va ocupa Nicolae Dică. „Fiara" susţinea că veteranul va fi folosit doar ca mijlocaş, în timp ce Stoica a spus că el dă randament maxim ca vârf retras.

Până la urmă, managerul a avut câştigă de cauză, întrucât tehnicianul de 47 de ani l-a titularizat pe „DiCanio" ca vârf în ultimele două meciuri de pregătire, ca o consecinţă a plecării lui Bogdan Stancu la Galatasaray. Veteranul a marcat de trei ori contra lui Şerif, aşa că e practic imposibil să mai fie scos din echipă.

Pădureanu: „Moraes nu pleacă nicăieri!"

Altfel, Ioan Becali, noul impresar al lui Junior Moraes, s-a întâlnit ieri cu Jean Pădureanu, dar n-a reuşit să-l convingă pe acesta să-l lase la Steaua. „M-am întâlnit cu Giovanni, dar treaba a rămas în suspans şi este posibil să rămână aşa până la vară. Pentru moment, nu pleacă de la Bistriţa. Preţul lui porneşte acum de la două milioane de euro", a replicat, sec, preşedintele Gloriei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite