Marius Lăcătuş a intrat în Săptămâna Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albaştrilor s-a izolat de toată lumea şi e tot mai nervos în ultima vreme, mai ales după ce patronul Becali a lăsat să se înţeleagă că orice alt rezultat în afara victoriei, în meciul de la Craiova, îi va fi fatal. „Primul meci e vital. Nu câştigi meciul cu Universitatea Craiova, atunci stai acasă! Se termină totul, tot ce înseamnă Liga Campionilor!“, spunea Becali acum câteva zile.

Declaraţia latifundiarului referitoare la meciul Stelei din Bănie a inflamat din nou spiritele în Ghencea, mai ales că tehnicianul Marius Lăcătuş a avut parte de multe astfel de remarci de-ale patronului în ultimele trei luni.

De altfel, antrenorul de 47 de ani este de nerecunoscut în acest moment faţă de omul din urmă cu câţiva ani. Lăcătuş e mai mereu mohorât şi nu mai socializează cu nimeni în Ghencea, cu excepţia naşului său, Ioan Naghi, care este totodată şi unul dintre secunzii echipei.

Fostul internaţional este foarte afectat şi de faptul că locuieşte de unul singur la Bucureşti, având în vedere că familia sa este în continuare în Spania. Nici relaţia sa cu jucătorii nu mai e una senzaţională, mai ales de la venirea managerului general Mihai Stoica, cu care oricum nu se afla în relaţii foarte cordiale.

În afara ultraşilor din galerie, care-l susţin necondiţionat, Lăcătuş este tot mai contestat de marea masă a fanilor Stelei. Recent, site-ul oficial al suporterilor, www.fcsteaua.ro, a publicat un articol intitulat „Problema care ne roade", în care se spune că antrenorul Lăcătuş e „moale, fără personalitate, fără spirit de învingător, supus, dispus să se vândă oricând dacă preţul e corect şi fără niciun pic de respect de sine", într-o totală antiteză cu simbolul Stelei din deceniile trecute.

Gigi i-a propus lui Piţurcă să revină în Ghencea

În condiţiile în care patronul nu-i mai apreciază deloc calităţile, singurul motiv pentru care Lăcătuş se află şi acum pe banca Stelei este acela că Gigi Becali n-a găsit deocamdată niciun înlocuitor de calibru. După ce a dezvăluit, în luna ianuarie, faptul că i-a propus lui Cosmin Olăroiu să revină la Steaua, latifundiarul din Pipera a recunoscut acum că l-a ofertat şi pe Victor Piţurcă.

„E posibil orice, e posibil să vină Piţi la Steaua. Eu i-am spus să mai lase figurile", a declarat Becali. „E adevărat că am discutat cu Gigi despre o eventuală revenire a mea la Steaua, dar în acest moment nu se pune problema", a confirmat şi fostul selecţioner, care l-a ajutat totuşi pe latifundiar să-l ia pe bulgarul Iliev.

Antrenorii Stelei din acest sezon

-Victor Piţurcă (etapele 1-2)
-Eugen Neagoe (etapa a 3-a, interimar)
-Ilie Dumitrescu (etapele 4-8)
-Edi Iordănescu (etapa a 9-a, interimar)
-Marius Lăcătuş (din etapa a 10-a)

Neaga: „Maicon nu poate fi salvatorul Stelei"

Fostul coechipier al lui Maicon (foto) de la Volin Luţk, Adrian Neaga, a vorbit despre calităţile brazilianului. „M-au sunat câţiva conducători de la Steaua pentru a le da informaţii despre Maicon. Va fi un câştig pentru echipă, dar nu putem spune că va fi salvatorul echipei", a spus Neaga. Maicon a efectuat ieri vizita medicală la INMS.

AISS pregăteşte un nou protest

Suporterii stelişti vor organiza la 10 aprilie un nou miting manifestat împotriva patronului Gigi Becali. „Îl vom contesta pe patron până când acesta va lua decizia de a pleca de la Steaua. Şi nu doar prin cedarea acţiunilor, aşa cum a făcut-o, ci prin ruperea lui definitivă faţă de club", a declarat Costi Vasile, vicepreşedintele AISS. 

Meme îl voia pe Karim Ansarifard

Mihai Stoica n-a fost prea încântat de transferul lui Maicon, în ciuda referinţelor primite de la Neaga şi Paraschiv. Meme i-a reproşat lui Gigi faptul că nu a vrut să-l transfere pe iranianul recomandat de Olăroiu, Karim Ansarifard (foto). „De ce să nu aduc şi un jucător pe care îl vrea Teia Sponte? Are şi el dreptul la asta", a explicat însă Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite