Marius Lăcătuş: "Dacă primesc telefon, discutăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş a dezvăluit că a fost ofertat să antreneze Steaua după plecarea lui Victor Piţurcă, însă a refuzat pentru că trebuia să se mute cu familia în Spania. "Fiara" recunoaşte că nu ar zice "Nu" unei noi propuneri din Ghencea.

"Dacă nu am acceptat când am fost ofertat e foarte greu de crezut că voi mai fi căutat. Am mai fost căutat în acest tur de campionat, în perioada dintre plecarea lui Piţurcă şi instalarea lui Ilie Dumitrescu. Am refuzat atunci. Voiam să ajung în Spania, să ne aranjăm la locul nostru, mi s-a părut o propunere foarte, foarte rapidă. Nu era momentul. Nu cred că va mai veni vreun telefon de la Steaua. Dacă va veni, vom discuta.

E greu să-mi dau cu părerea, dar şi nesiguranţa la nivelul băncii tehnice afectează, jucătorii sunt bulversaţi, mulţi fotbalişti noi.

Am văzut o repriză şi un pic, nu mi s-a părut nicicum Steaua, nu am văzut foarte multe situaţii de a marca, au ajuns foarte rar în preajma careului, fără pericol foarte mare. Nu poţi să faci minuni peste noapte!

Steaua nu mi-a dat azi senzaţia că poate obţine măcar un egal la Galaţi. Sunt jucători de valoare, dar nu e chiar aşa simplu. Au fost obişnuiţi să joace într-un anumit mod, e nevoie de timp. Dar nimeni nu are răbdare. Steaua încă poate emite pretenţii la titlu. Sper ca lucrurile să intre pe un făgaş normal cât mai repede, iar Steaua să revină unde îi e locul", a spus Lăcătuş la Digi Sport, conform gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite