Marius Alexe: "Vreau să câştig un campionat cu Dinamo, pentru că asta îmi lipseşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Alexe
Marius Alexe

Mijlocaşul Marius Alexe a declarat, miercuri, că îşi doreşte să câştige un titlu de campion cu Dinamo, precizând că nu a obţinut niciun trofeu cu gruparea bucureşteană, deşi aici s-a format ca jucător.

"A fost un an nu foarte bun, dar s-a terminat mai bine, pentru că suntem pe primul loc. Şi aş vrea să mă bucur mai mult la vară când vom câştiga campionatul. Îmi doresc sănătate, să joc cât mai bine şi să câştig un campionat, pentru că asta îmi lipseşte. Nu am câştigat niciun trofeu cu Dinamo, deşi am crescut aici şi îmi doresc foarte mult asta. Când eram mic primeam şi eu cadouri de la Dănciulescu, Niculescu sau Florentin Petre, jucători emblematici pentru Dinamo. Acum, mi-a venit şi mie rândul", a spus Marius Alexe, care a participat, miercuri, la un eveniment în cadrul căruia FC Dinamo a împărţit cadouri copiilor de la grupele de juniori ale clubului.

Jucătorul a menţionat că Dinamo a trecut prin momente dificile în acest tur de campionat, dar a demonstrat că este o echipă unită. "Au fost momente grele în acest tur, când am pierdut meciul de la Vaslui, de exemplu, dar cred că am fost o echipă destul de constantă şi de aceea suntem pe primul loc. Noi credeam în noi de la început, pentru că ştiam că avem un lot bun. Mai sunt meciuri dificile şi pentru noi, şi pentru concurenţii noştri. Cel mai mare regret este că nu am fost sănătos mai mult timp, asta mi-a lipsit cel mai mult anul acesta. Şi suporterii, pe care ni-i dorim aproape", a spus Marius Alexe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite