Şumudică, nemulţumit de atacanţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a remizat în Giuleşti, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi, fiind la al doilea meci consecutiv în Liga I în care nu reuşeşte să marcheze.

Antrenorul Marius Şumudică este nemulţumit de jucătorii din ofensivă, de la care se aşteaptă să joace mai bine.

„Ăştia sunt jucătorii pe care-i avem, cu ei mergem înainte. Cassio, Sburlea, Herea, Răduţă trebuie să-şi facă datoria şi să marcheze”, a declarat tehnicianul rapidist.

El a trimis un atac spre Steaua care a fost avantajată de arbitraj în acest început de sezon: „Rapid joacă aşa cum poate. Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor, o fac alte echipe şi acum sunt pe primul loc. Rapidul nu e ajutată de nimeni, doar de public”.

Remiza de aseară nu i-a descurajat pe rapidişti care se aşteaptă să aibă un meci mai uşor etapa următoare, în derby-ul cu Dinamo. „Suntem foarte supăraţi că nu am câştigat. A fost foarte cald, pur şi simplu nu am putut marca. Cu Dinamo ne va fi mult mai uşor decât cu Oţelul, în derby-uri se vede valoarea jucătorilor. Dinamoviştii nu se vor apăra pe trei linii cum au făcut gălăţenii.”, a spus portarul Mircea Bornescu.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, era foarte mulţumit de punctul obţinut: „E o remiză cât o victorie. Îmi felicit jucătorii că nu au cedat presiunii publicului şi au luptat exemplar. Am cîţiva jucători de echipă naţională, dar care au şi un caracter deosebit. Pena, Paraschiv şi alţii au cerut micşorarea salariilor pe acest vremuri de criză!”, a spus „Munti”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite