Marius Stan: "Pun pariu că gazonul va arăta la fel de prost şi după Steaua - Schalke!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, nu crede că înlocuirea gazonului de pe "Arena Naţională"  este o soluţie prea bună, explicând că iarba are nevoie de o pauză pentru a se prinde.

"Oţelul Galaţi nu va da niciun ban. Consider că aceşti bani sunt aruncaţi pe fereastră. Gigi poate să aducă 700 de tiruri din Olanda sau ce ţară vrea el, că tot nu are ce să facă gazonului. Singura soluţie pe care eu o văd la ora actuală este ca pe o perioadă de cel puţin două luni este ca nimeni să nu joace pe acest stadion, ca acest gazon să se poată prinde cât de cât.

Sincer, îmi e groază de ce se va întâmpla când vor veni aici Manchester United şi Benfica. Vă daţi seama ce s-ar putea întâmpla când jucători ca Rooney ar călca pe aceste tranşee? În legătură cu ce vor Gigi Becali şi George Copos să facă, din partea mea să pună câţi bani vor ei. Mai degrabă sunt dispus să pariez cei 40.000 pe care îi cere Gigi că după meciul cu Schalke, gazonul nou pus de el va arăta ca acesta după România-Franţa." , a declarat Marius Stan pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite