Marius Stan: "Până în luna mai, Oţelul va fi campioană!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, i-a răspuns lui Marian Iancu, negând orice fel de legătură cu Gigi Neţoiu. Oficialul gălăţean a continuat să-l atace pe finanţatorul timişorean, despre care spune că nu are ce căuta în fotbal.

"Gigi Neţoiu nu are legătură cu Oţelul Galaţi. Mă limitez să spun doar atât pentru că nu-mi place să comentez afirmaţiile acestui om pe care nu-l agreez deloc. Marele păcat e că a ajuns acest personaj dezagreabil să se identifice cu numele unei echipe precum Poli Timişoara", a spus Marius Stan la GSPTV.

Oficialul gălăţean a spus că următoarea lună, în care sunt programate nu mai puţin de 10 etape, va fi decisivă pentru echipa lui şi spune că formaţia sa va fi campioană la finalul acestei perioade

"Miza e uriaşă în acest final de sezon. Vă promit că Oţelul va fi campioană la finalul acestor 10 etape. Mă bazez în primul rând pe omogenitatea jocului, pe valoarea fotbaliştilor şi pe antrenorul Dorinel Munteanu", a mai spus Marius Stan.

După 22 de etape, Oţelul Galaţi este lider în Liga 1, avînd un avans de două puncte faţă de principala urmăritoare, Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite