Marius Stan: „Omagiu şi recunoştinţă lui Nea Zoly”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tradiţionala conferinţă de presă de la Clubul Oţelul, organizată înaintea fiecărui meci s-a desfăşurat într-o atmosferă neobişnuită. Dispariţia marelui om de fotbal - Zoly David - punându-şi amprenta încă din primele minute, informează "Viaţa Liberă". 

„Doresc să aduc un omagiu celui care a fost Nea Zoly David. Un om care a lăsat un gol imens în clubul nostru şi în general în fotbalul gălăţean. Nu cred că cineva ar putea să facă munca pe care o făcea Nea Zoly. Putem spune că a murit la datorie. În momentul în care a făcut atacul de cord împărţea pliante pentru selecţia grupelor copiilor de cinci şi şase ani. A murit pe front, la datorie! Va rămâne în memoria noastră o imagine vie, greu de şters. Avem o mică bucurie că am apucat să îi punem un tablou în sala de trofee, tablou pe care l-a văzut chiar cu o zi înainte de a ne părăsi. Şi chiar cu ocazia acestui eveniment ne-a spus că ultima lui dorinţa ar fi să fie înmormântat în costum de trening. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat directorul general Marius Stan, care a anunţat că înmormântarea distinsului om de fotbal va avea loc sâmbătă.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui Zoltan David o pot face la Stadionul „Oţelul", acolo unde este depus corpul neînsufleţit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite