Marius Stan: "N-am furat banii din Liga Campionilor şi nici nu l-am bătut pe tata. E mort de trei ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Noul primar al Galaţiului, Marius Stan, care ocupă încă şi funcţia de director general al clubului Oţelul, a ţinut să demonteze toate acuzele care i s-au adus în timpul campaniei electorale.

"Aştept oficializarea alegerii mele şi dupa aceea o sa discutăm cu factorii de decizie din combinat situaţia echipei. Pentru că acest club este un simbol pentru acest oraş, cu performanţele pe care le-a realizat, şi nimeni nu-şi poate bate joc de cel mai iubit brand din Galaţi", a zis Stan. "Suntem într-un blocaj total, nu putem lua nicio decizie de transfer pentru că board-ul de conducere s-ar putea să se opună şi atunci ne-am face de râs. Ne-am făcut deja pentru că nici acum nu le-am plătit celor de la Târgu-Mureş cei 50.000 de euro pe Didi", a mai explicat Stan la SPT FM.

"Acum am voie să vorbesc. S-au spus atatea lucruri urâte la adresa mea încât la un moment dat nu mai ştiam ce să cred despre mine. Acei bani de la UEFA care au fost luaţi, furaţi, ba într-una din zile am fugit din ţară cu multe milioane de la Champions League, a doua zi am divorţat, a treia zi l-am bătut pe tata, mort de trei ani, numai lucruri infecte", a afirmat noul primar al Municipiului Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite