Marius Stan despre Marian Iancu: "Veţi vedea surprize în ceea ce-l priveşte la licenţiere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că FC Timişoara ar putea avea surprize în procesul de licenţiere pentru sezonul următor, din cauza erorilor comise de preşedintele Marian Iancu.

"Parcă prea zbiară la toată lumea. Să-şi vadă de echipa lui. Păcat că un oraş demn de toată stima suportă un personaj de genul ăsta. Veţi vedea surprize în ceea ce-l priveşte la licenţiere. În loc să-şi plătească datoriile pe la jucători şi pe la terţi se ocupă de urlat în mass-media. Şi asta pentru că este disperat, îi este frică. Între el şi banii ăia mulţi suntem noi şi e distrus. Dacă nu ajunge la ei, probabil că scrie faliment pe el", a spus Marius Stan, într-o conferinţă de presă.

Oficialul gălăţenilor a precizat că Iancu dă sfaturi tuturor în probleme legate de conducere, antrenorat sau arbitraj, dar el nu ştie să-şi gestioneze propriul club. "Am văzut că tot ne dă sfaturi, cum să facem lotul, ce transferuri să facem. Am senzaţia că acest personaj, cât a stat în acel concediu destul de prelungit de către stat, concediu fără plată, cred că a avut timp să facă prin IDD (n.r. - învăţământ deschis la distanţă), Coverciano, bănuiesc că are şi carnet de antrenor. Văd că le ştie pe toate. Nu ştie un singur lucru: să-şi gestioneze propria activitate de la club. Cred că e singurul patron din prima ligă care nu are curaj să meargă să se întâlnească ochi în ochi cu proprii fani, îi e frică să meargă la Timişoara, pentru că-l iubesc de nu mai pot toţi timişorenii", a afirmat Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite